Напусна ни великата българска актриса Татяна Лолова. Скръбната вест за смъртта

...
Напусна ни великата българска актриса Татяна Лолова. Скръбната вест за смъртта
Коментари Харесай

В памет на Татяна Лолова: Известни личности с последни думи към царицата на комедията

Напусна ни великата българска актриса Татяна Лолова. Скръбната новина за гибелта ѝ накара доста известни персони да изкажат своите съболезнования.

Ето и техните последни думи към Татяна Лолова :

Министър-председателят Бойко Борисов написа:
“Още една звезда в небето…
Поклон и овации за великата Татяна Лолова ! Съболезнования на фамилията и околните ”, написа министър председателят във Facebook.

Президентът Румен Радев написа следното в обществената мрежа Facebook:
“Днес загубихме извънреден създател и невероятна персона. Татяна Лолова беше дарена с гений, милосърдие, мъдрост и добрина, които не спря обилно да раздава.  Преобразяваше сцената с такава удивителна сила, която  актьорите и публиката вечно ще свързват с същинската магия на огромното изкуство.  С изключителна отдаденост тя откликваше на благородни дела, успяваше да погали всяко сърце с най-хубавата усмивка и дума, можеше да стопи тъгата, да вдъхне нова вяра и сили. Татяна Лолова е незаменима ера в българския спектакъл и кино, вечно ще е ярка духовна светлина в националната ни просвета и памет.
Дълбок реверанс пред паметта ѝ! ”

“Загубихме гений, добрина и човечност, събрани ведно в Татяна Лолова. Поклон пред паметта на една огромна българка ”, написа Корнелия Нинова.

Здравният министър Костадин Ангелов написа:
“Почивай в мир, Велика Татяна! Озари небето с незабравимата си усмивка… ”

“Една от най-великите! Сбогом! ”, написа Тома Биков.

“Сбогом, Таня! Сърцата ни са на части ”, написаха от Съюза на артистите в България.

“Загубихме невероятната Татяна Лолова ! Харизматична, обаятелна, същинска, прочувствена, блестяща – освен на сцената, а и в живота!
Министерството на културата изрича откровени съболезнования на фамилията и околните на Татяна Лолова. Дълбок реверанс! ”, пишат в профила си във Facebook от Министерство на културата.

“Тъкмо желаех да напиша нещо хубаво и видях, че Таня си е отишла! Не, не може да се одобри елементарно отлитането на подобен човек! Много, доста ми е мъчително. Сбогом, Танче! ”, написа Нона Йотова.

“ТАТЯНА ЛОЛОВА към този момент не е сред нас.
Изгасна една слънчева усмивка, една ведра и борбена до последно душа!
Животът й мина, блажен с голям актьорски гений, белязан с любовта на няколко генерации фенове и всички хора, които са имали щастието персонално да се допрян до нея!
Сбогом, Таня!
Ще си в паметта и сърцата ни!!! ”, споделят от Сатиричния спектакъл.

“Сърцето отхвърля да повярва в това, което даже мозъкът мъчно може да осмисли – загубихме неотразимата и неповторимата Татяна Лолова , която успяваше от време на време единствено с един жест да прогони зимата от лицата и душите ни!

Надарена с обаяние, харизма, ослепителен гений и човешка близост, неизпълним юношески апетит за всичко ново и дълбока честност към същинските неща от живота – всичко това я прави неподвластна на времето.

Духът й ще продължава да живее на сцената! Дълбок реверанс! ”, написа Боил Банов
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР